Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819
Stresul

Stresul este din pacate, parte din viata noastra, dar asta nu inseamna ar trebui sa renuntam a ne lupta cu el. Exista multe metode prin care putem reduce stresul de la repaus simplu la tratamente spleciale.

Dupa o saptamana aglomerata de munca cea mai buna idee pentru a te detensiona nu este neaparat televizorul, ci ai putea incerca meditatia, yoga, sport si masajul de relaxare care executat de minim 2 ori pe saptamana are multile beneficii.

Relaxarea profunda a muschilor si a tesuturilor este cheia masajului de relaxare, dar acesta reuseste sa imbunatateasca circulatia sanguina si fluxul limfatic, creste mobilitatea articulatiilor, reduce anxietatea si diminueaza durerile de spate, musculare, de cap si ale articulatiilor.

Datorita uleiurilor si cremelor folosite in timpul masajului, creste elasticitatea pielii si o hidrateaza in profunzime chiar si in locurile greu accesibile de catre noi, astfel pielea obtine un aspect mai frumos si mai sanatos si o stare de bine generala.
Pentru a detensiona si relaxa poti opta si pentru sendinte de sauna sau presoterapie care ajuta la eliminarea retentiei de lichide, favorizeaza eliminarea toxinelor si imbunatateste tonusul pielii. Te invitam sa te bucuri de confort si de o stare de bine alaturi de profesionisti, impreuna cu ei poti descoperi exact ce ti se potriveste.

Nu uitati, mintea sanatoasa in corp sanatos, asadar nu ezitati sa faceti sport si alegeti o alimentatie echilibrata.

sursa:
www.elady.ro
wwww.unica.ro

Comments are closed.

Mobile version: Enabled