Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819
“O femeie are varsta pe care o merita” – Coco Chanel
Printr-o nota filozofica dorim sa evidentiem importanta ingrijiri frumsetii feminine. Mama natura ne-a inzestrat pe fiecare cu ceva aparte, dar datoria noastra este sa pastram ceea ce am primit. In secolul 21 avem solutii pentru majoritatea problemelor inclusiv sa iti pastrezi si slefuiesti frumusetea. Pielea si ochii, buzele si gatul nu trebuie sa iti spuna varsta, ci atitudinea si experienta sa ne spuna ani.
Dorim sa iti prezentam remedii naturale si relaxante prin care iti rasfeti pielea si mai ales o protejezi de factori externi si interni. Tratamentele faciale executate de catre esteticieni cu experienta si produsele ale caror ingrediente sunt 100% bio certificate pentru a preveni imbatranirea prematura a pielii. Consideram ca hidratarea este esentiala in rutina de ingrijire, dar sa nu uitam de demachiere si tonifiere fiind primi pasi esentiali pentru o piele sanatoasa.
Impactul radicalilor liberi, dar si înaintarea in varsta face ca organismul sa nu mai produca colagen si elastina, de aceea avem nevoie sa prevenim pentru a pastra structura pielii intacta. Noi iti prezentam solutia pentru tenul deschidratat si lipsit de luminozitate. Tratamentul de hidratare transforma pielea, rezultatele fiind vizibile inca de la primele aplicari. Datorita purextractului de malt, santal si filodendron tenul isi va racapata stralucirea. Produsele ale caror ingrediente sunt extracte de origine biologica certificate obtinute din plante cultivate BIO, bogate in ingrediente precum uleiul de samburi de struguri, unt de karite , ulei de masline si extract de aloe, avocado reface filmul hidrolipidic si confera suplete pielii. Eficienta tratamentului netezeste ridurile , protejeaza si hidrateaza tenul in profunzime.
Nu lasa varsta sa isi puna amprenta pe chipul tau, iar pentru a pastra aerul filozofic cu care am inceput, încheiem cu citatul : “Natura iti da fata pe care o ai la 20 de ani. Depinde numai de tine, fata pe care o ai la 50 de ani.” Coco Chanel

Comments are closed.

Mobile version: Enabled