Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Tel: 0743 013 819
Machiajul Bio, izvor de sanatate

Daca ar trebui sa alegem un singur produs de make-up care ar fi acela? Cele mai multe dintre noi am alegem fondul de ten. Nelipsit din trusa de machiaj al femilor, fondul de ten are rolul de a acoperi imperfectiunile si de a uniformiza culoarea pielii.

Istoria sa a fost scrisa in anul 1914, pe atunci fiind folosit doar de mari actori, dar produsul a fost imbunatatit in timp astfel reusind sa impresioneze atat vedetele cat si publicul larg devenind o inovatie pe scena cosmeticelor.

Desi a fost creat pentru a cosmetiza piela, miturile precum ca acesta creaza un strat protector au luat amploare, fondul de ten nu ne protejeaza de radicalii liberi doar poate crea o mica bariera impotriva prafului si a impuritatilor.

Ingredientele precum polimerii sau acrilatii sunt des folosite in compozitia fondului de ten deoarece acestea dau rezistenta pe parcursul zilei, dar pot bloca porii astfel apar puncte negre sau chiar pustule. Tenul ne transmite mesaje, iar acestea deseori sunt ignorate. Daca suferi de acnee sau imperfectiunii ale pieli sfatul nostru este sa cauti solutii nu sa te ascunzi in spatele fondului de ten, nu este un produs destinat ingrijirii zilnice.

Intrucat nu reusim sa renuntam la machaijul de zi cu zi, dar putem alege produse bine formulate, iar pielea ta iti va multumi. Un bun inlocuitor al fondului de ten este crema de tip BB. Prima linie de produse Bio de machiaj Nature up, de la Naturys a fost creata pentru a mentine frumusetea pielii, compusa din ingrediente naturale si organice. Crema BB de la Nature up nu contine parabeni, silicon, parafina, coloranti sau arome sintetice fiind disponibila in 3nuanate. Este combinatia perfecta penru a ascunde micile imperfectiuni, uniformizeaza pielea dar o si hidrateaza datorita extractului de pruna kakadu, ovaz si ulei de trandafir, bogata in ingrediente active si functionale.

Te invitam sa descoperi ce nunata ti se potriveste si sa testezi gama de produse de machiaj Bio. Alege sa iti pastrezi frumusetea pe termen lung.

Comments are closed.

Mobile version: Enabled